Kedves látogatóink, ügyfeleink – ezen az oldalon várjuk hozzászólásban véleményüket szolgáltatásunkról, megköszönjük, ha úti élményeit is megosztja velünk.

A hozzászólások moderáció után lesznek olvashatók (nem a negatív élmények kiszűréséről van szó), viszont a trágár, sértő kifejezéseket, mások alapvető jogait sértő bejegyzéseket nem fogjuk engedélyezni.

lefelé görgetve találja a hozzászólásokatKérjük, hogy amennyiben képet is szeretne csatolni utibeszámolójához, az email címünk e-mail címre küldje el, amit moderáció után elhelyezünk a hozzászólásában. 

20 thoughts on “Vélemények, utibeszámolók

 1. Immáron 5.alkalommal béreltük ki a buszt,most a görögországi nyaralásunkhoz. Nem volt kérdés,hogy miért. Azért mert megbízható,tiszta,kultúrált, magas technikai és kényelmi felszerelésekkel lehet bérelni. Az ár érték arány is jó,igazi utazásbarát.Sokban hozzájárult,hogy a családi nyaralásunk tökéletesre sikeredett. Ezért is külön köszönet a bérbeadónak. Ígérem jövőre is önökkel tervezünk. Köszönet P.Lajos és családja.

  Meteorák, Görögország
  Meteorák, Görögország
  Meteorák, Görögország

  1. Köszönjük a visszajelzét, igyekszünk mindent megtenni azért, hogy az ügyfeleink elégedetttek legyenek és visszatérjenek hozzánk. Nagyon jólestek az elismerő szavak, köszönjük mégegyszer: RenaRent

 2. A jármű kiváló. Minden probléma nélkül végigutaztuk vele Boszniát, Horvátországot és Montenegrót. Jól felszerelt, megbízható eszköz.

  Slano, Horvátország
  Mali Ston, Horvátország
  Herceg Novi, Montenegró

 3. Esküvőnre béreltük ki a buszt, tiszta, tágas, kényelmes volt. Köszönjük szépen!

 4. Idén nyáron béreltük ki a buszt és nagyon meg voltunk elégedve. Kényelmes,műszakilag megbízható, az ügyintézés korrekt és pontos! Ez volt a második alkalom,hogy bérbe vettük, de a Barátainkkal, már tervezzük a következő utazást! A gyerekek útközben tv-éztek, így jól bírták, bírtuk a hosszú utat! Nyugodt szívvel ajánlom. Lajos

  1. Köszönjük az ajánlást, volt idő tesztelni Spanyolország oda-vissza úton! 🙂
   Várjuk a következő utazást! 🙂

 5. 8 fős családi nyaralásra vittük a Transitot, egészen Montenegróig. Az autó tágas, kényelmes, erős, megbízható és jól felszerelt. Öröm volt vezetni és a tv-nek hála a gyerekek is bírták az utat. Bár sajnos találtunk egy komoly hibáját: nem a miénk! 🙂 Még egyszer köszönjük a lehetőséget és a remek ügyintézést! Már tervezzük a következő kirándulást, csak is a Transittal 🙂
  András
  Montenegró panorámakép
  Montenegró pihenő
  Montenegró közeli

 6. Erdélyi körutazásunkhoz béreltük a Vito-t. Hibátlanul teljesítette az utat, könnyű volt vezetni, a hegyi utakon sem volt semmi probléma. Az átlagosan 8 literes fogyasztása miatt is remek választás volt. Köszi Rena! 🙂

 7. Horvátországi családi üdüléshez választottuk a Vito-t, ahová 2 bringát is magunkkal vittünk – de akár 4 is befért volna. A nagy csomagtér nem korlátozta a lányokat abban, hogy minden minden szükséges holmit (és még azon túlit is) elhozzanak. Az autó nagyon kényelmes volt, műszakilag kifogástalan állapotú és könnyen meg lehetett szokni a személygépkocsi után ezt a méretet. A hegyi szakaszokon áldottam a nagy nyomatékot, és meglepő fordulékonysága miatt a szűk kis utcákon sem volt probléma a közlekedés.
  Az ügyintézés korrekt és gyors. Ajánlom mindenkinek!

  Laci
  Csomagok

 8. 7 fős sziklamászó csapatunk gond nélkül járt meg Budapest – Arco, Olaszország utat Vito segítségével. 2.2-es motorjával rendesen haladt pályán, 130-as kényelmes tempóval, tisztességes nyomatékával pedig a szerpentineket is uralta. 9.2-es összefogyasztása pedig teljesen elfogadható. A bérlés menete teljesen zökkenőmentes volt, segítőkész és barátságos csapat a Renarent team . Ajánlom a céget és a kocsit.

 9. A precíz tájékoztatás, a hibátlan műszaki állapot és a folyamatosan bővülő szolgáltatások miatt legközelebb is a RenaRent kölcsönzőtől bérlünk mikrobuszt!
  Köszönjük! 🙂

 10. Biztonságosan elrepített minket a RenaRent mikrobusz a francia Alpokba 🙂 Köszönet érte!Francia Alpokban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .