Kedves látogatóink, ügyfeleink – ezen az oldalon várjuk hozzászólásban véleményüket szolgáltatásunkról, megköszönjük, ha úti élményeit is megosztja velünk.

A hozzászólások moderáció után lesznek olvashatók (nem a negatív élmények kiszűréséről van szó), viszont a trágár, sértő kifejezéseket, mások alapvető jogait sértő bejegyzéseket nem fogjuk engedélyezni.

lefelé görgetve találja a hozzászólásokatKérjük, hogy amennyiben képet is szeretne csatolni utibeszámolójához, az email címünk e-mail címre küldje el, amit moderáció után elhelyezünk a hozzászólásában. 

16 thoughts on “Vélemények, utibeszámolók

 1. Esküvőnre béreltük ki a buszt, tiszta, tágas, kényelmes volt. Köszönjük szépen!

 2. Idén nyáron béreltük ki a buszt és nagyon meg voltunk elégedve. Kényelmes,műszakilag megbízható, az ügyintézés korrekt és pontos! Ez volt a második alkalom,hogy bérbe vettük, de a Barátainkkal, már tervezzük a következő utazást! A gyerekek útközben tv-éztek, így jól bírták, bírtuk a hosszú utat! Nyugodt szívvel ajánlom. Lajos

 3. 8 fős családi nyaralásra vittük a Transitot, egészen Montenegróig. Az autó tágas, kényelmes, erős, megbízható és jól felszerelt. Öröm volt vezetni és a tv-nek hála a gyerekek is bírták az utat. Bár sajnos találtunk egy komoly hibáját: nem a miénk! 🙂 Még egyszer köszönjük a lehetőséget és a remek ügyintézést! Már tervezzük a következő kirándulást, csak is a Transittal 🙂
  András
  Montenegró panorámakép
  Montenegró pihenő
  Montenegró közeli

 4. Erdélyi körutazásunkhoz béreltük a Vito-t. Hibátlanul teljesítette az utat, könnyű volt vezetni, a hegyi utakon sem volt semmi probléma. Az átlagosan 8 literes fogyasztása miatt is remek választás volt. Köszi Rena! 🙂

 5. Horvátországi családi üdüléshez választottuk a Vito-t, ahová 2 bringát is magunkkal vittünk – de akár 4 is befért volna. A nagy csomagtér nem korlátozta a lányokat abban, hogy minden minden szükséges holmit (és még azon túlit is) elhozzanak. Az autó nagyon kényelmes volt, műszakilag kifogástalan állapotú és könnyen meg lehetett szokni a személygépkocsi után ezt a méretet. A hegyi szakaszokon áldottam a nagy nyomatékot, és meglepő fordulékonysága miatt a szűk kis utcákon sem volt probléma a közlekedés.
  Az ügyintézés korrekt és gyors. Ajánlom mindenkinek!

  Laci
  Csomagok

 6. 7 fős sziklamászó csapatunk gond nélkül járt meg Budapest – Arco, Olaszország utat Vito segítségével. 2.2-es motorjával rendesen haladt pályán, 130-as kényelmes tempóval, tisztességes nyomatékával pedig a szerpentineket is uralta. 9.2-es összefogyasztása pedig teljesen elfogadható. A bérlés menete teljesen zökkenőmentes volt, segítőkész és barátságos csapat a Renarent team . Ajánlom a céget és a kocsit.

 7. A precíz tájékoztatás, a hibátlan műszaki állapot és a folyamatosan bővülő szolgáltatások miatt legközelebb is a RenaRent kölcsönzőtől bérlünk mikrobuszt!
  Köszönjük! 🙂

 8. Biztonságosan elrepített minket a RenaRent mikrobusz a francia Alpokba 🙂 Köszönet érte!Francia Alpokban

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.